September 22, 2021

Gazeta Ime

Melisa e puth dhe vé ‘në prànga’ Andin (VIDEO)

 

Nis me puthje të rrémbyera nga Melisa kundrejt Andit, programi shumë i komentuar i të dielave në mbrëmje “Në Prànga”.

 

Andi akùzohet për mashtrímin më të madh të bërë pas skémave píramídale, marrédhénien me Tean dhe të kësaj të fundit me Beartin.

 

 

Nga marrédhénia e tyre u krijua një trekëndësh pa asnjë tràdhti ndaj partnerit, pasi sipas Andit, ai e dinte që në fillim se Tea ishte e lídhur me Beartin por duhej të dilte çift me Tean, ishte i detyruar.

 

Sipas Andit, për çdo gjë ishte publiku ai që vendoste se kush duhet të dilte me kë, dhe duke qenë ish konkurrentet e sezonit të parë ishin akoma të rinj në televizion dhe nuk e dinin peshën e teleshikuesve.

 

 

“Nëse publiku donte çift Andin me Tean, dikush sipër nesh vendoste që ne të dilnim çift dhe jo vetëm për mua por për të gjithë çiftet që janë krijuar në program.”

Pra sipas Andit çdo gjë ka pasur një skenar dhe fjala ‘Reality Show’ théllë-théllë ka të pavërteta të rénda brenda.

Andi rréfen se mes tij dhe Arjanin nuk ka hatérmbétje, madje pas mbarimit të sezonit të dy kishin dalë për të shijuar një gotë verë.