September 23, 2021

Gazeta Ime

Kërcim, puthje e surpriza, dyshja del çift nga Përputhen..

 

Gilberta dhe Iliri, çifti i parë i deklaruar në Për”Puthen +40 dolën të përputhur nga emisioni ditën e sotme.

 

Pas një dekori të mrekullueshëm me tapet të kuq e trëndafila, ata morën urime nga të afërmit e tyre përmes video mesazheve.

 

 

Më pas Gilberta mori dhurata nga Iliri një buqetë me lule dhe një tortë.

Ata kërcyen për herë të fundit nën tingujt e muzikës romantike.