June 23, 2021

Gazeta Ime

Osmani gjen Guneshin të braktisur,a do e kuptoj se Xhunejti u Kin.dapua? (Video)

 

Video është më poshtë:

 

Faqja jonë është një faqe e cila ju’a mundëson t’i shikoni serialet më të fundit dhe më të shikuarat turke me përkthim shqip krejtësisht falas. Varësisht prej episodi, zgjidhni opsionin i cili ju përshtatet apo ju punon më mirë.

Sa i përket serialit “Më fal” ky serial luan nga e hëna në të premten ora 18:20 në Alsat dhe ne e sjellim atë në faqen tonë të njëjtën ditë që transmetohet në TV.

Deri tani kemi arritur tek episodi 2024, kurse më poshtë mund ta ndiqni promon e episodit që do të transmetohet nesër, pra promon e episodit 2025.

Shikim të këndshëm!